Doodle Clay

Doodle Clay is voor wie creatief bezig wil zijn en zijn hoofd leeg wil maken. Maak de leukste creaties voor je huis of als een persoonlijke gift. 

Met de tools die wij tijdens de workshop gebruiken maak je de mooiste dingen. Geef je creatie een persoonlijk tintje met letters en lint. Wij leren je de technieken, zodat je naar huis gaat met een mooie creatie. 

De klei blijft zacht, zodat de klei keer op keer gebruikt kan worden. Bak het af in de oven en je hebt een blijvend resultaat. 

Duur van de workshop is 2 uur.

De kosten bedragen € 17,50. Dit is inclusief 1 pak klei (genoeg om thuis ook aan de slag te gaan), drinken, iets lekkers, gezelligheid en professionele uitleg. 

Kijk voor onze actuele data op de agenda. 

Aanmelden kan via het contactformulier of bel ons. Staat de gewenste datum er niet bij, bel ons dan even, en samen komen we eruit. 

Let op: Bij aanmelding krijg je een bevestiging inclusief de betalingsgegevens per mail. Je kunt je na betaling tot maximaal 48 uur van tevoren kosteloos afmelden, daarna is de afmelding voor eigen rekening. Uiteraard kan je wel iemand anders in jouw plaats laten meedoen of kiezen voor een andere datum.

Love  Clay

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon