Zentangle

Zentangle is een ontspannen vorm van tekenen, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Zentangle is een abstracte manier van tekenen met behulp van diverse patronen die herhaald worden. Dus zwabberende of ongelijke lijnen is geen probleem.

Zentangle kan zelfs meditatief werken. Maar lekker ontspannen vinden wij ook al heerlijk.  Bij de workshop leren we je de tips en trucs van het Zentanglen. Makkelijke en moeilijke patronen zorgen voor de perfect basis. 

Je kunt gebruik maken van onze materialen en je wordt voorzien van een drankje en hapje. Natuurlijk ga je niet met legen handen naar huis. Buiten je eigen creatie; een Zentangle kaart, maar ook met een Pigma Micron Fineliner. De perfect fineliner voor zentangle. 

Duur van de workshop is 2,5 uur.

De kosten bedragen € 17,50. 

Kijk voor onze actuele data op de agenda. 

Aanmelden kan via het contactformulier of bel ons. Zit jouw datum er niet tussen, laat het ons weten, en samen komen we eruit.

Let op: Bij aanmelding krijg je een bevestiging inclusief de betalingsgegevens per mail. Je kunt je na betaling tot maximaal 48 uur van tevoren kosteloos afmelden, daarna is de afmelding voor eigen rekening. Uiteraard kan je wel iemand anders in jouw plaats laten meedoen of kiezen voor een andere datum.

Kijk voor onze actuele data op de agenda. 

Zennnnnnn